and Course Center Kindergarten, Primary Secondary, Junior College

Educational Level

Preschool

1 - 5 years old

We believe that children learn best when they’re truly engaged. Through a Montessori inspired approach and a focus on inquiry and self-guided learning, students ask questions, investigate, and learn about things that genuinely matter to them. There is exibility in our daily schedule, offering our children time to be curious, to play, to wonder, to learn.

Primary

Ages of 6 and up

Our system aims to provide students with a holistic and broad-based education. Given the multi-cultural characteristics of Indonesia, the bilingual policy is a key feature of the Great Crystal School and Course Center system. Under the bilingual policy, every student learns English which is the common working language. Students also learn Chinese to help them for face global networking.

Secondary

Middle School/Junior Highschool

A key component of the Secondary level is the advisory program. This small group of students meets at the start of every school day with the Class Teacher, encouraging a sense of community among classmates and a close mentoring relationship between the student and at least one adult in the school.

Junior College

Support Their Dreams!

Every Junior College’s student belongs to a small advisory group, and has a class teacher who mentors them, helps them track their progress, set goals, discuss and solve learning issues, and build on their capacities to take responsibility for their learning.

More Details

History

We was founded in 2004 to serve forward-looking parents in preparing their children for the global future in Surabaya... See More

Cambridge

We offer a General Certification Examination (GCE) ordinary (“O”) level. GCE “O” level is recognized globally and... See more

About Us

Our school offers a hybrid curriculum (National and Cambridge) and endless opportunities for all students to achieve excellence in academic, creative, social...See more

Our Programs

Every stage of learning is equally important. Learning embraces both explicit instructions and student-centered approaches. Hence for an effective learning...See more

Our Achievements

Student achievement measures the amount of academic content a student learns in a determined amount of time. Each grade level has learning goals ...See more

Career

Great Crystal School and Course Center welcomes applications from qualified, experienced individuals looking for a vibrant, challenging and ...See more

Our Events

Winter Holiday

Halo Great Friends
yes learning kembali mengadakan holiday program. tentunya akan banyak kegiatan menarik yang bisa adik-adik ikuti. salah satunya:
             go to nothpole
             explore harbin "Ice City"
             make Castel & Snowflake
daftarkan diri kalian dengan klik link bit.ly/winter_hld
Pastikan kalian subsrcibe akun youtube kita,
follow instagram kita @great.school

Parenting Webinar

Halo Great parents

Bagi anda yang ingin tahu lebih lanjut tentang apa saja yang harus kita perhatikan dalam berselancar di dunia maya, jangan lupa ikuti parenting webinar "Kenali Bahaya Cybercrime".

jangan lupa lakukan registrasi dengan mengunjungi link https://bit.ly/webinar_cybercrime

atau langsung saja hubungi nomor admin di 081033205250678

Surga Budaya China

Kali ini Great Crystal School sedang mengadakan Winter camp  " Surga Budaya Cina" dengan waktu pelaksanaan 13 - 24 Desember 2020 (12 hari), tentunya pasti ditunggu nih untuk menambah ilmu serta menambah skill berbicara dan membaca bahasa chinesse lebih mudah dan enjoy, jangan lupa dibaca Persyaratannya dan ditunggu pendaftarannya.....

Tea Time Lelahku

Masih penasaran dengan film " Lelahku" by Great Crystal School and Course Center ?,
Kalian harus ikutan IG live di @great.school disana akan di kulik lagi seperti apa nanti film nya..

Dan yang lebih menariknya lagi ada tea time session bersama para aktor film "lelahku".

Catat tanggalnya yaa,,

Hari : Jum'at , 20 November 2020
Jam : 15.00 WIB

Achievement

Prestasi kembali di ukir siswa-siswi kita dalam ajang lomba tingkat se - Jawa Timur. Dimana siswa-siswi kita meraih Juara lomba IPA yakni:

Juara 3 Vladimir (P3)

Lomba English 2nd Grade:
Juara 2 Carissa (P2)
Juara 3 Ivan ( P2)

Lomba English 3rd Grade:
Juara 3 Vladimir (P3)
Juara 4 Dhamaiko (P3)
Juara 6 Shanette (P3)

yang diselenggarakan pada tanggal 15 November 2020 di Food Junction Grand Pakuwon Surabaya. Dimasa pandemi seperti ini ternyata tidak memadamkan semangat siswa- siswa kita untuk terus belajar dan berkarya.

Ieni merupakan motivasi untuk kita semua untuk terus belajar dan berprestasi.

Webinar

Pelaksanaan : Sabtu, 12 Desember 2020 Pukul 10.00-12.00 melalui Zoom Meeting Application (Kuota Peserta terbatas)

Investasi: Free

Benefit:
1. E-Certificate
2. Doorprize

Pendaftaran bisa melalui link https://bit.ly/WebinarGCS

Untuk informasi lebih lanjut dapat menghubungi Admin Great Crystal School and Course Center di 081 332 525 678